search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν

08.06.2021 15:55
glykanera

Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που προσέφερε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στην 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής γύρω στις 11 το πρωί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Από την αστυνομία διευκρινίστηκε εξαρχής ότι η παρουσία της δεν αφορούσε στην υπόθεση δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και γι’ αυτόν τον λόγο δεν εξετάστηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τι κατέθεσε

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η Μυλωνοπούλου έκανε λόγο για παρερμηνεία από τα ΜΜΕ που λανθασμένα της απέδωσαν τον τίτλο της ψυχολόγου.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε, ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος, ενώ είπε πως η ίδια έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων, με άδεια από το επιμελητήριο της Αθήνας.

Ανέφερε ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι, ενώ μετά τη δολοφονία απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγο της άτυχης Καρολάιν. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, είχε μόνο μια επικοινωνία με τον 32χρονο πιλότο, όπως φέρεται να είπε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο άδειασμα για την «σύμβουλο ψυχικής υγείας» της Καρολάιν (Video)

Αντιδράσεων συνέχεια: Παίρνουν πίσω το βραβείο από την «ψυχολόγο» της Καρολάιν (video)

Γλυκά Νερά: Εξώδικο από την ψυχολόγο της Καρολάιν στον Σύλλογο Ψυχολόγων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36