search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:09
MENU CLOSE

«Bianco», η εμπειρία που μαγεύει τον επισκέπτη της Τήνου (Photos)

14.06.2021 14:48
bianco4
Photo @Real Life

Το beach restaurant, που βρίσκεται στη μοναδική παραλία Μπάλλος, υπόσχεται ημέρες και νύχτες μοναδικών γεύσεων και χαλάρωσης.

Η περιοχή Μπάλλος, σε έναν από τους ομορφότερους κολπίσκους της Τήνου, μόλις 6 χιλιόμετρα από τη Χώρα, εδώ και τρία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον στιλάτο γευστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, το «Bianco Beach House Restaurant».

Ο χώρος, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε πλήρη αρμονία με το κυκλαδίτικο περιβάλλον, συνδυάζει τη θαλασσινή αύρα με τα τηνιακά και τα ινδονησιακά στοιχεία που προσδίδουν μια bohemian chic αύρα, όλα με κοινό παρονομαστή το λεπτό γούστο, που αναβαθμίζει πολύ κομψά την παραλία.

Photo @Real Life

Αξέχαστη γευστική εμπειρία

Στην κουζίνα, ο σεφ Ηλίας Κιαζόλι αποθεώνει, χάρη στη διεθνή πείρα του, τον γευστικό πλούτο της Τήνου και χαρίζει μια αξέχαστη περιπλάνηση στις τοπικές γεύσεις.

Ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει από νωρίς στα sunbeds με τις ομπρέλες που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και φιλοξενίας με τη συνοδεία σνακ και υπέροχων τηνιακών και άλλων κρασιών της πλούσιας λίστας του «Bianco». Την πρώτη αυτή γευστική εμπειρία της ημέρας συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα cocktails, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στον ξεχωριστό χώρο του bar.

Photo @Real Life

Αμέσως μετά την κολύμβηση στα νερά του ειδυλλιακού Μπάλλου, ο σεφ αναλαμβάνει να αναδείξει τις τοπικές αγκινάρες, την κάππαρη, τη λούζα και τα άλλα προϊόντα της τηνιακής γης, που μπορούν να συνδυαστούν με το ριζότο με πουρέ από σπανάκι, με το baby καλαμάρι σοτέ, με το ψάρι ημέρας φρικασέ με χόρτα εποχής, για να δημιουργήσουν ένα σύνολο γεύσεων που θα μας μείνει αξέχαστο. Η τάρτα λεμόνι για επιδόρπιο αποτελεί τον προσωρινό επίλογο.

Οι καλοκαιρινές βραδιές στο μαγικό τοπίο του Μπάλλου προσφέρονται για μια εξίσου ιδιαίτερη εμπειρία. Το φεγγαρόφως, ο ήχος του κύματος, η χαλαρωτική μουσική και τα βραδινά cocktails αποτελούν την εισαγωγή σε μια ακόμη γευστική πανδαισία.

Ο διαρκώς ανήσυχος σεφ μάς προσκαλεί να απολαύσουμε μερικά από τα νέα πιάτα του, τα οποία αποπνέουν ένα ακόμη μπουκέτο από αρώματα και γεύσεις Αιγαίου Πελάγους και Μεσογείου στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Photo @Real Life

Μεσογειακή τάρτα με κρέμα από τηνιακά τυριά, καλαμάρι τηγανητό με χοιρομέρι Τήνου και μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς, μπαλοτίνα σφυρίδας τυλιγμένη σε nori πουρέ σελινόριζας και κρέμα αβοκάντο αποτελούν μια σύνθεση γεύσεων που απογειώνει τις αισθήσεις.

Photo @Real Life

Καθώς η γεύση έχει μνήμη, και μάλιστα ισχυρή, το «Bianco» φροντίζει ώστε η Τήνος να παραμείνει μια εμπειρία βαθιά χαραγμένη στον νου του επισκέπτη της.

INFO:

Μπάλλος, Τήνος
Τηλ.: 6986752100
e-mail: [email protected]

πηγή: Real Life

Τήνος: H νέα έκθεση στο μουσείο Κώστα Τσόκλη και το νεόδμητο θέατρο στην καρδιά του Κάμπου (Photos)

Το ονειρικό Bianco στην Τήνο

Τήνος: Πολυσέλιδο αφιέρωμα από το ιταλικό περιοδικό Ιn Viaggio

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08