search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Για « συριζολατρεία» του Αδωνι κάνουν λόγο πολλά στελέχη της κυβέρνησης

14.06.2021 23:58
adonis-new

Για   «συριζολατρεία», του Αδωνι Γεωργιάδη κάνουν λόγο πολλά στελέχη της κυβέρνησης τα οποία εμφανίζονται ενοχλημένα από τις απανωτές θετικές  αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα και ορκισμένοι φίλοι του μέσα στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν καταλαβαίνουν τι έχει πάθει ο υπουργός και μέρα παρά αποδίδει εύσημα στους ΣΥΡΙΖΑίους.

Η ιστορία όπως είναι γνωστό ξεκίνησε με τον Νίκο Καρανίκα τον οποίο μάλιστα κάλεσε και στο γραφείο του  για να συζητήσουν τα θέματα της ιατρικής κάνναβης και συνεχίστηκε με τον Λευτέρη Κρέτσο και τις τηλεοπτικές παραγωγές.

«Επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών είχε πεί χαρακτηριστικά ο υπουργός προσθέτοντας ότι :

Έφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%».

Όλα αυτά φέρνουν ανατριχίλα στα στελέχη της ΝΔ τα οποία πολύ θα ήθελαν να κριτικάρουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 «Τον Άδωνι τον αγαπάμε, όμως διαφωνούμε κάθετα»,  λένε οι περισσότεροι οι οποίοι ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι κάτι άλλο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο υπουργός .

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης δεν έχει πρόθεση να αξιοποιήσει το μομέντουμ για να πιέσει την Τουρκία (Video)

Ερντογάν: Είπα στον Μητσοτάκη να συνεχίσουμε τον διάλογο χωρίς τρίτους

Η δημοσιογράφος Κριστιάν Αμανπούρ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:46