search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Επανακυκλοφορεί το ιστορικό «No Sleep ‘Till Hammersmith» των Motorhead (Video)

15.06.2021 20:29
lemmy_new

Ένας από τους πιο ιστορικούς live δίσκους της δεκαετίας του 1980 επανακυκλοφορεί και υπόσχεται να προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα όπως την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, στις 27 Ιουνίου του 1981.

Πρόκειται για το ιστορικό «No Sleep ‘Till Hammersmith» των Motorhead, του οποίο ήταν το «πετράδι του στέμματος» μιας σειράς μεγάλων δίσκων (Overkill, Bomber, Ace of Spades) και ένα ντοκουμέντο από την τρομερή περιοδεία τους.

Η επανέκδοση του «No Sleep ‘Til Hammersmith» θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου σε box set 4 CD, σε εκδοχή 2 CD και σε εκδοχή 2 LP. Θα περιλαμβάνει επίσης βιβλίο με λεπτομέρειες για την ιστορία του live άλμπουμ: όπως αποσπάσματα από αδημοσίευτες έως σήμερα συνεντεύξεις και καινούργιες συνεντεύξεις, φωτογραφίες που για πρώτη φορά έρχονται στο φως, σπάνια αναμνηστικά και άλλα πολλά.

Η επανέκδοση θα περιλαμβάνει τρεις πλήρεις, ακυκλοφόρητες έως σήμερα, συναυλίες από εκείνη την τουρνέ. Τη συναυλία της 28ης Μαρτίου στο Leeds Queens Hall στο Λιντς και τις συναυλίες της 29ης και 30ής Μαρτίου στο Newcastle City Hall στο Νιουκάστλ.

Παράλληλα, για την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του δίσκου, δίνεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και δοκιμαστικό ήχου πριν από ηχογράφηση του «Stay Clean», ενός από τα τραγούδια που θα περιληφθούν στην επανέκδοση, προέρχεται από την τελευταία συναυλία και είναι ένα από τα τρία δοκιμαστικά ήχου που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην επανέκδοση (τα άλλα δύο είναι για τα «Limb From Limb» και «Iron Horse»).

To συγκρότημα που υπήρχε από το 1975, διαλύθηκε το Δεκέμβριο του 2015, όταν πέθανε από καρκίνο του προστάτη και καρδιακά προβλήματα ο ιδρυτής, τραγουδιστής, μπασίστας και «ψυχή» των Motorhead, Ian Fraser «Lemmy» Kilmister, σε ηλικία 70 ετών.

Photo: Jessica Branstetter

Ο Μάνος Χατζιδάκις και το Όσκαρ που πήγε στα σκουπίδια

«Φωτιές» από ανάρτηση της Billie Eilish στο Instagram: «Αγαπώ τα κορίτσια» (Photos)

Ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers θα παίξει σε ταινία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:49