search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Έξι πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

15.06.2021 12:46
neadimokratia_grafeia_new

Εξι πρώην υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που τους αρέσει να αυτοπροσδιορίζονται ως Kαραμανλικοί, υπογράφουν κοινή δήλωση εναντίον του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

Οι Χρήστος Ζώης, πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος επίσης πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ν. Σταυρογιάννης, πρώην βουλευτής και δήμαρχος Λαμίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πρώην υπουργός, Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και Κρινιώ Κανελλοπούλου πρώην βουλευτής συνυπογράφουν κείμενο στο οποίο αναφέρουν:

«Με το νομοσχέδιό της η κυβέρνηση αφαιρεί από το δημοκρατικό και κοινωνικό κεκτημένο που κατακτήθηκε σε προηγούμενες δεκαετίες και ενισχύεται μέχρι και σήμερα σε όλο τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο, αφού υπονομεύει κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα και περιορίζει την άσκηση συνδικαλιστικών ελευθεριών».

Κεκτημένη ταχύτητα! Ο Νετανιάχου κάθισε από… συνήθεια στην πρωθυπουργική καρέκλα (video)

«Aνασχηματισμός» στο Προεδρικό Μέγαρο

Eργασιακό νομοσχέδιο: Νέες βολές από τη γαλάζια βουλευτή Άννα Ευθυμίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:04