search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:46
MENU CLOSE

Λιάγκας για Γιώργο Θεοφάνους: «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως» (Video)

15.06.2021 14:05
theofanoys-liagkas-new

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους αναφορικά με ένα ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το Πρωινό και το οποίο τον ήθελε να συνεργάζεται με τον Τριαντάφυλλο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Θεοφάνους μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως. Αν βγει κάποιος και πει κάτι που δεν ισχύει… Εμείς το χλευάσαμε κι ο Βαγγέλης Περρής είπε για Μπετόβεν και Μότσαρτ. Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα.

Αν δεν του έχει γίνει πρόταση και το έχουμε βγάλει από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε. Δεν πήραμε να τον ρωτήσουμε» είπε χαρακτηριστικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσθέτει ότι θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους για το θέμα, καθώς κατά την άποψή του «δεν ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν αν υπήρξε προσέγγιση από επιχειρηματία για τον Τριαντάφυλλο»

Κάτι που, ωστόσο, δε βρήκε σύμφωνο τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ανέφερε: «Τι σιγά το ένα και το άλλο; Δεν είναι ωραία η εικόνα που δημιουργούμε.»

Χρήστος Θηβαίος: «Οι γιοι μου ακούν και trap» (Video)

Γκουντάρας – Γεωργακοπούλου: Ανέβηκαν οι τόνοι για το συνέδριο γονιμότητας – «Μετά Χριστόν προφήτες γινόμαστε όλοι» (Video)

Πειθαρχικό ΣΕΗ: Διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη – Επανεξέταση για Παύλο Χαϊκάλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:46