search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Γκουντάρας – Γεωργακοπούλου: Ανέβηκαν οι τόνοι για το συνέδριο γονιμότητας – «Μετά Χριστόν προφήτες γινόμαστε όλοι» (Video)

15.06.2021 11:21
gkoyntaras-georgakopoyloy-new

Μια έντονη διαφωνία στον αέρα είχαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με αφορμή το αμφιλεγόμενο σποτ του συνεδρίου γονιμότητας, το οποίο και ακυρώθηκε έπειτα από σφοδρές αντιδράσεις

Πολλά προβεβλημένα πρόσωπα εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους αναφορικά με τον τρόπο προσεγγίστηκε στο σποτ το θέμα της υπογεννητικότητας αλλά και ο ρόλος της γυναίκας, αποσύροντας ο ένας μετά τον άλλον τη συμμετοχή τους στο συνέδριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου της οποίας ζητήθηκε να συμμετάσχει τόνισε ότι αφού έμαθε περισσότερες λεπτομέρειες, αρνήθηκε. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, από την άλλη, αν και αρχικά είχε δεχθεί, απέσυρε τελικά τη συμμετοχή του έπειτα από τις αντιδράσεις που ξέσπασαν.

«Μας τηλεφώνησαν και μας είπαν, πως πρόκειται για ένα συνέδριο για την υπογεννητικότητα στην χώρα μας που αν διαβάσετε τους αριθμούς μπορεί να τρελαθείτε. Επειδή έχετε δυο παιδάκια, μας έστειλαν κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με τα παιδιά, την δουλειά, πως συνδυάζεται.. Θα το έκανα ό,τι και αν μου ζητούσαν, τέτοιου είδους. Και εννοείται το έκανα.

Όταν μας πήραν το Σάββατο το βράδυ και μας είπαν, παιδιά έχετε δει το σποτάκι με την τσαλακωμένη τούρτα και μια γυναίκα δυστυχισμένη γυναίκα; Πήρα τον άνθρωπο που μας το πρότεινε και του είπα γιατί μου το έκανες αυτό; Και του λέω σε παρακαλώ κατέβασέ με από παντού. Και το έκανε αμέσως. Και να τονίσω πως μου είπαν πάρα πολλές φορές ότι ήταν υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τότε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πήρε τον λόγο,τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και όποιος είχε δεχθεί αρχικά να συμμετάσχει θα έπρεπε να είχε ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες πριν απαντήσει.

«Κατερίνα είπες κάτι πολύ σωστό, όταν μου πρότειναν να συμμετάσχω ζήτησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες…Όχι, όχι σε παρακαλώ» είπε συγκεκριμένα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αντιδρά λέγοντας: «Εμένα και ξανά να με προσέγγιζαν και να μου έλεγαν κάνε ένα σποτ κατά της υπογεννητικότητας, δεν θα με ένοιαζε καμία λεπτομέρεια..».

Τότε, η ένταση ανέβηκε με τη Χρύσα Γεωργακοπούλου να επισημαίνει:

«Μου δίνεις το δικαίωμα να μιλήσω; Δεν τσακωνόμαστε, Όταν οι άνθρωποι έχουν την ευθύνη των λόγων τους και αποφασίζουν να κάνουν κάτι τόσο σημαντικό. Δεν μιλάω επί προσωπικού για σένα, θέλω να το ξεκαθαρίσω για να μην έχουμε προβλήματα » για να πάρει την απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Μετά Χριστόν προφήτες γινόμαστε όλοι»

Μια φράση που ενόχλησε ιδιαίτερα τη δημοσιογράφο, τονίζοντας ότι το σποτ προβαλλόταν εδώ και πολλές ημέρες χωρίς κανείς να έχει φέρει κάποια αντίρρηση αρχικά.

«Μετά Χριστόν προφήτες; Αλήθεια σοβαρά; Θα μπορούσες να είσαι πρό Χριστού προφήτης. Έχοντας ζητήσει να μάθεις τις λεπτομέρειες ενός συνεδρίου που το διοργανώνουν ιδιώτες γιατροί που κάνουν εξωσωματικές και να δεις τον τίτλο του αυνεδρίου που μιλούσε για την γονιμότητα και όχι για την υπογεννητικότητα.

Κανένας δεν είδε το σποτάκι στην Προεδρία της Δημοκρατίας; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στην ΕΡΤ; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στο ΑΠΕ; Το σποτάκι παίζει 10 μέρες. Δεν ασχολήθηκε κανένας. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε τι είναι αυτό. Δεν ήταν συνέδριο για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά συνέδριο για να πάμε να πληρώσουμε για να έχουμε γονιμότητα, όλες οι κακομοίρες που θέλουμε ή δεν μπορούμε ή δεν θα θελήσουμε ή οτιδήποτε που έχουμε κλείσει τα 40.

Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή. Είναι ντροπή να γεμίζουν οι τσέπες των ιδιωτών γιατρών με τον εθνικό μανδύα του μη αφανισμού του ελληνικού έθνους και να πηγαίνουν και να παρασύρουν ανθρώπους οι οποίοι είναι γνωστοί και να τους χρησιμοποιούν», τόνισε.

Συνέδριο Γονιμότητας: Οι αντιδράσεις για το σποτ της ντροπής έβαλαν «φρένο» στον σεξισμό και τον… Μεσαίωνα

Συνέδριο Γονιμότητας: Ξεσπά η Τσιμτσιλή για όσα της προσάπτουν – «Φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας» (Video)

«Συνέδριο γονιμότητας»: Αποσύρεται και ο ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27