search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24
MENU CLOSE

«Συνέδριο γονιμότητας»: Αποσύρεται και ο ΑΝΤ1

14.06.2021 22:34
ant1

Απέσυρε την χορηγία του, αλλά και τη συμμετοχή του από το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές» ο ΑΝΤ1, «μετά την προβολή, όμως, του επαίσχυντου διαφημιστικού σποτ», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

Ο ΑΝΤ1 είχε αποδεχθεί να είναι Χορηγός Επικοινωνίας στο «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 2-4 Ιουλίου 2021, μετά από σχετική πρόταση των διοργανωτών.

Μετά την προβολή, όμως, του επαίσχυντου διαφημιστικού σποτ, ασφαλώς και ο ΑΝΤ1 δεν επιθυμεί πλέον να είναι Χορηγός Επικοινωνίας του εν λόγω Συνεδρίου, καθώς και οποιασδήποτε άλλης διοργάνωσης που προσβάλλει τη γυναικεία υπόσταση. Επίσης, γι’ αυτόν τον λόγο, κανένα μέλος του ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να συμμετέχει στο Συνέδριο.

Συνέντευξη τoυ Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος εγκλώβισε τον ΣΚΑΪ με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Λάκης Λαζόπουλος για Μένιο Φουρθιώτη: «Είπε στην μητέρα μου κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24