search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Συνέδριο Γονιμότητας: Ξεσπά η Τσιμτσιλή για όσα της προσάπτουν – «Φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας» (Video)

14.06.2021 09:47
tsimtsili-new

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το προσβλητικό σποτ για την προώθηση του συνεδρίου γονιμότητας που τελικά αναβλήθηκε, πολλοί ήταν οι συμμετέχοντες που αποχώρησαν εκφράζοντας την αντίθεσή τους.

Μία εξ αυτών ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μετά το μήνυμά της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» επέλεξε να τοποθετηθεί και επισήμως μέσα από την εκπομπή της, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για όσα της καταλογίζουν.

Φανερά ενοχλημένη για όσα ειπώθηκαν από συναδέλφους της σχετικά με την αντίδρασή της και τη συμμετοχή της, η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι όταν δέχθηκε να συμμετάσχει δεν είχε ιδέα για το περιεχόμενο του σποτ όπως και για τον τρόπο με τον οποίο η καμπάνια θα προσέγγιζε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Μάλιστα, τόνισε ότι έμαθε αργά το βράδυ του Σαββάτου από την αρχισυντάκτριά της για το σάλο που δημιουργήθηκε.

«Δεν ήξερα τίποτα. Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε για αυτό το βίντεο. Με αυτό το ρολόι που χτυπά απειλητικά πάνω από το κεφάλι σου. Αν δε γίνεις μάνα δε σημαίνει ότι δεν είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Απέσυρα τη συμμετοχή και έγραψα ένα κείμενο που συνόδευα την ανάρτησή μου. Επειδή κάποιοι συνάδελφοί μου είπαν εγώ είχα καταλάβει ότι η διοργάνωση είχε θέματα και για αυτό δεν ήθελα να συμμετέχω.

Να πω με την ειλικρίνεια που με διακατέχει ότι εγώ ήξερα ότι θα είναι ένα συνέδριο για την υπογεννητικότητα, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και κορυφαίοι υπουργοί. Τώρα να λέμε γιατί εσύ το έγραψες το πρωί και όχι το βράδυ, φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακυρώθηκε το Συνέδριο Γονιμότητας μετά τις σφοδρές αντιδράσεις

«Συνέδριο γονιμότητας»: Αποσύρονται και άλλοι ομιλητές – Τι λέει η εμπνεύστρια του σποτ (Video)

Ακρίτα για συνέδριο γονιμότητας: Μας δοκιμάζουν να δουν πόσα μπορούμε να ανεχτούμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55