search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:10
MENU CLOSE

Αποχωρούν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Πέγκυ Ζήνα από το Συνέδριο Γονιμότητας (Video)

13.06.2021 12:28
spot_gonimotitas

Αποχωρούν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Πέγκυ Ζήνα από το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας μετά σποτ της ντροπής.

Η παρουσιάστρια του Happy Day με μήνυμά της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ξεκαθάρισε: «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media. Μου ζητήθηκε πριν από μήνες, ως μανούλα τριών παιδιών, να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογονιμότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της, και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα».

Η ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα

«Εννοείται αποχωρώ από το πρώτο συνέδριο γονιμότητας και αναπαραγωγικής αυτονομίας, μετά το απαράδεκτο βίντεο που υποτιμά τις γυναίκες και τις αποφάσεις της ζωής τους. Μόνο εκείνες ξέρουν αν θέλουν ή δεν θέλουν να γίνουν μανούλες και πότε. Μόνο εκείνες δημιουργούν τα όριά τους κι αν θέλουν τα ξεπερνάνε. Κανείς άλλος», αναφέρει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Μου ζητήθηκε από έναν φίλο να πω πώς συνδυάζονται καριέρα και μητρότητα, έτσι ώστε να δώσω θάρρος στις νέες μανούλες… Δεν γνώριζα τίποτε άλλο σχετικά με το συνέδριο και τους συμμετέχοντες σε αυτό με όποιον τρόπο. Έτσι λοιπόν με απόλυτο σεβασμό του αδιαπραγμάτευτου δικαιώματος στην αυτοδιάθεση δεν προτίθεμαι να στηρίξω μια τέτοια πρωτοβουλία», συνεχίζει.

Και καταλήγει: «Σε όλες αυτές που μπόρεσαν ή δεν μπόρεσαν, που προχώρησαν ή φοβήθηκαν, που έκριναν ότι οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες κι όταν έγιναν ήταν πλέον αργά και σε όσες αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να προσπαθήσουν …είστε πολύτιμες και υπέροχες. Αξίζετε μόνο αγάπη και σεβασμό».

Ισραήλ: Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της κυριαρχίας Νετανιάχου

Σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου

Τοξίνες: Αυτές οι τροφές τις απομακρύνουν από το αίμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:07