search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Ακρίτα για συνέδριο γονιμότητας: Μας δοκιμάζουν να δουν πόσα μπορούμε να ανεχτούμε

13.06.2021 14:56
akrita_new

Κριτική στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπό την αιγίδα της οποίας επρόκειτο αρχικώς να πραγματοποιηθεί το «συνέδριο γονιμότητας» που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ασκεί η Έλενα Ακρίτα.

«Αφού επαινέσουμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας που απέσυρε την αιγίδα της από το #ΣυνέδριοΓονιμότητας, ας αναρωτηθούμε γιατί την έδωσε τόσο χαλαρά πριν την κατακραυγή. Δεν ήξερε το θέμα; Δεν ήξερε τους συμμετέχοντες; Τώρα ενοχλήθηκε; Τώρα που η υπόθεση πήρε δημοσιότητα;», διερωτάται η Έλενα Ακρίτα, συμπληρώνοντας: «Ας μην είμαστε αφελείς. Μας δοκιμάζουν. Να δουν πόσα μπορούμε να ανεχτούμε ακόμα. Όταν δεν αντιδρούμε, σκάβουν πιο βαθιά το λάκκο μας. Όταν αντιδρούμε τα μαζεύουν πίσω.»

Επανερχόμενη στο θέμα σε επόμενες αναρτήσεις, η Έλενα Ακρίτα γράφει: «Επόμενο συνέδριο υπέρ της άμβλωσης Ιράν φάε τη σκόνη μας» και «το επόμενο συνέδριο έχει θέμα “έχω φίλους γκέι αρκεί να μην προκαλούν”».

ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτο φιάσκο το «Συνέδριο Γονιμότητας» – Έκθετοι οι υπουργοί που παραμένουν ομιλητές

Γερμανού: Θα κάτσω να σκεφτώ «τι έκανα λάθος» και «δεν βοήθησα την υπογεννητικότητα» (Photo & Video)

Μελέτη για συνέδριο Γονιμότητας: Για αυτό αρνήθηκα τη συμμετοχή μου στην καμπάνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26