search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:46
MENU CLOSE

Μαντώ Γαστεράτου για νευρική ανορεξία: «Αυτός ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να δω την αλήθεια κατάματα» (Photos)

16.06.2021 10:34
manto-gasteratoy-new

Τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με τη νευρική ανορεξία μοιράστηκε η Μαντώ Γαστεράτου με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες της όπου ποζάρει με τον αδερφό της τονίζει -μεταξύ άλλων- ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε να δει την αλήθεια κατάματα και να το ξεπεράσει.

«Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός… Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι! Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου, αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα, αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos, ο δικός μου επικός αδελφός!» έγραψε.

Γιάννης Μπέζος: «Αυτό που θα ήθελα πιο πολύ είναι να εξαλειφθεί η βλακεία» (Video)

Λιάγκας για Γιώργο Θεοφάνους: «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως» (Video)

Χρήστος Θηβαίος: «Οι γιοι μου ακούν και trap» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31