search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:33
MENU CLOSE

Νίνα Βλάχου: «Έτσι τράβηξα την πρώτη φωτογραφία Παπανδρέου-Λιάνη – Τρεις μισθούς μου έδωσαν» (Video)

17.06.2021 10:37
nina-vlachoy-new

Άγνωστα στιγμιότυπα από την πορεία της στη δημοσιογραφία και το κοσμικό ρεπορτάζ αποκάλυψε η Νίνα Βλάχου.

Η δημοσιογράφος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου η οποία δε δημοσιεύθηκε ποτέ.

«Εγώ δεν έμπαινα ποτέ μέσα από την κλειδαρότρυπα. Μια φορά μου έστειλαν μια φωτογραφία, όπου είναι η Μαριάννα Λάτση και ο Νίκος Κούρκουλος αγκαλιασμένοι. Αυτό τότε δεν είχε ”σκάσει” ότι υπάρχει. Πήρα τη φωτογραφία, την έβαλα σε έναν φάκελο και την έστειλα στη Μαριάννα. Δεν δημοσιεύθηκε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην πρώτη φωτογραφία Παπανδρέου-Λιάνη τόνισε: «Ακούω τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου να μιλάει από ένα σεπαρέ δίπλα. Λέω με ποιον είναι, και μου λένε είναι με τη Δήμητρα Λιάνη. Μένω ξερή. Περνάω από μπροστά και λέω ”Καλημέρα! Τι κάνετε, κύριε πρόεδρε”. Η Μιμή με ήξερε γιατί της είχα κάνει μια συνέντευξη. Και τότε λέω: ”Πρόεδρε, έχω πάντα στην τσάντα μου μια φωτογραφική μηχανή. Μπορώ να σας βγάλω μια φωτογραφία;”. Γυρίζει, την κοιτάζει και του κάνει νεύμα ”ναι”. Κι έτσι μου επέτρεψαν να τους φωτογραφήσω. Έγινε χαμός, πανικός. Τρεις μισθούς μου έδωσαν»

Η Νίνα Βλάχου μίλησε όμως και για τη διάσημη ατζέντα της, αποκαλύπτοντας ότι της έχουν τάξει κατά καιρούς πολλά χρήματα προκειμένου να την αγοράσουν.

«Ισχύει ότι μου είχαν προτείνει να πουλήσω την ατζέντα μου. Μου είχαν τάξει πάρα πολλά χρήματα, με τα οποία θα μπορούσα να έχω αγοράσει ένα καλό αυτοκίνητο» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Επιστολή της ΕΣΗΕΑ στη Μενδώνη για τα πνευματικά δικαιώματα

Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη η παρουσιάστρια (Video)

Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση του τραγουδιστή στον ΣΚΑΪ για την ακύρωση της συνεργασίας τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:32