search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:51
MENU CLOSE

Ανάρπαστη μπομπονιέρα από τον γάμο Παπανδρέου-Λιάνη σε ηλεκτρονικό «σφυρί»: Ποιο είναι το αρχικό τίμημα

14.06.2021 13:35
booboniera3

Προς πώληση έχει βγει στο διαδίκτυο ασημένια αναμνηστική μπομπονιέρα από τον ιστορικό γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη.

Το πολυτελές γαμήλιο αντικείμενο έχει βγει προς πώληση στο Vendora.gr με πρώτη τιμή προσφοράς τα 5.000 ευρώ. Η μπομπονιέρα φέρει την υπογραφή του οίκου νυφικών της Νταίζης Αντωνοπούλου που σχεδίασε για την ημέρα εκείνη και το νυφικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και τα διπλά προκειμένου να την αποκτήσουν. Σύμφωνα με την ανάρτηση κάτοχος της συλλεκτικής μπομπονιέρας εμφανίζεται ένας συλλέκτης από το Ηράκλειο της Κρήτης που όλα αυτά τα χρόνια την είχε στην κατοχή του.

boboniera1_2

Η ασημένια μπομπονιέρα που μοιάζει με κουτί φέρει στο επάνω της μέρος σκαλιστά τα ονόματα των νιόπαντρων “Ανδρέας – Δήμητρα”, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει η σφραγίδα του διάσημου οίκου στο Κολωνάκι.

boboniera2

Ο γάμος του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 1989 στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία και είχε αποτελέσει το γεγονός της χρόνιας, καθώς ο 70χρονος Ανδρέας Παπανδρέου και η 35χρονη Δήμητρα Λιάνη αποφάσιζαν παρά τις αντιδράσεις να ενώσουν τις ζωές τους.

Ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Ήταν ο τρίτος γάμος του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Είχαν προηγηθεί οι γάμοι του με τη Χριστίνα Ρασιά και τη Μαργαρίτα Τσαντ.

Μαρίνα Πατούλη: Η ξενάγηση που της έμεινε αξέχαστη και η φωτογραφία με τον νέο της… φίλο! (Photo)

Συνέδριο Γονιμότητας: Ξεσπά η Τσιμτσιλή για όσα της προσάπτουν – «Φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας» (Video)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48