search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:20
MENU CLOSE

Σέρχιο Ράμος: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη «Βασίλισσα» (Video)

17.06.2021 15:54
sergio-rammos-new

Συγκινημένος και πώς να μην, εμφανίστηκε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στο αντίο του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρότι υπήρξαν επαφές για ανανέωσή του, ο πολύπειρος στόπερ δεν θα είναι τη νέο σεζόν στο ρόστερ της «Βασίλισσας», ενώ οι θαυμαστές του δεν τον καμαρώνουν φέτος στα γήπεδα του Euro 2020 καθώς ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός πλάνων του Λουίς Ενρίκε και την Εθνικής Ισπανίας.

Μετά από 16 χρόνια λαμπρής παρουσίας, ο αρχηγός αποχαιρέτησε τη «βασίλισσα», έχοντας αμέτρητες αναμνήσεις μαζί της και κατακτώντας 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ έχει σημειώσει 101 γκολ, αριθμός ασύλληπτος για κεντρικό αμυντικό.

Ο 35χρονος άσος παραχώρησε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου και με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε τον σύλλογο για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας, ενώ hot θέμα του καλοκαιριού θα αποτελέσει η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τον Σέρχιο Ράμος στη διάθεσή του;

«Ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να αποχαιρετήσω τη Ρεάλ. Ήρθα παιδί σε αυτή την ομάδα και τώρα έχω τη δική μου οικογένεια. Κάποια μέρα θα επιστρέψω εδώ. Είναι το μόνο σίγουρο. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα θα σας έχω όλους στην καρδιά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό δεν είναι το “αντίο” μου. Θα τα πούμε ξανά. Θα γυρίσω κάποια μέρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράμος.

Τένις: Αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Γουίμπλεντον ο Ναδάλ

Βάζει βηματοδότη ο Έρικσεν – Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοπή – «Γαμώτο, είμαι μόνο 29»

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το ρολόι της Καρολάιν – Τα κενά και η νέα κατάθεση του συζύγου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06