search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Τένις: Αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Γουίμπλεντον ο Ναδάλ

17.06.2021 15:37
Ισπανός «βασιλιάς» στο Ρολάν Γκαρός: Ο Ναδάλ κέρδισε τον Τιμ (Video) - Media

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όσο και στο Γουίμπλεντον ανακοίνωσε ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας που αγωνίστηκε πρόσφατα στο Ρολάν Γκαρός, και γνώρισε την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό δεν θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό, όπως άλλωστε είχε σχολιάσει και ο παγκοσμίου φήμης προπονητής και πρώην τενίστας, Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Το αυτό φαίνεται πως κατάλαβε κι ο ίδιος, αποφασίζοντας να πάρει ανάσες για να «επεκτείνει την καριέρα του».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Γεια σε όλους. Αποφάσισα να μην συμμετάσχω στο φετινό Γουίμπλεντον και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. ΔΕν είναι ποτέ εύκολη απόφαση για να την πάρεις, αλλά άκουσα το σώμα μου και συζήτησα με την ομάδα μου, οπότε καταλαβαίνω πως αυτή είναι η σωστή απόφαση.

Ο στόχος μου είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενο, το οποίο είναι να είμαι ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο και να συνεχίσω να μάχομαι για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους μου στο πιο υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού

Το γεγονός ότι το Γουίμπλεντον έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά το Ρολάν Γκαρός δεν μου έκανε εύκολη την αποκατάσταση μετά από το πάντα απαιτητικό χωμάτινο court».

Βάζει βηματοδότη ο Έρικσεν – Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοπή – «Γαμώτο, είμαι μόνο 29»

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το ρολόι της Καρολάιν – Τα κενά και η νέα κατάθεση του συζύγου (video)

Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία: Bίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό δυστύχημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:14