search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία: Bίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό δυστύχημα

17.06.2021 13:31
TELEFERIK
Photo Twitter @cnsas_official

Βίντεο – ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα με τελεφερίκ που σημειώθηκε στην βόρεια Ιταλία, και προκάλεσε τον θάνατο 14 ανθρώπων δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η τελευταία διαδρομή της καμπίνας τελεφερίκ η οποία συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στη λίμνη Ματζόρε, όταν έσπασε το ατσάλινο νήμα που τη συγκρατούσε…

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο αποδεικνύει πόσο κοντά στην ασφαλή αποβίβασή τους βρίσκονταν οι επιβάτες του τελεφερίκ, μερικά εκατοστά σχεδόν από την πλατφόρμα, προτού χάσουν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα.

Το δημοσίευμα αναφέρεται συγκεκριμένα σε δύο βίντεο που δημοσίευσαν τα ιταλικά ΜΜΕ: το ένα από αυτά τραβήχτηκε από το εσωτερικό του σταθμού στην πλαγιά του βουνού και το άλλο από σημείο εκτός. Μαζί, τα δύο βίντεο καταγράφουν τα 20 δευτερόλεπτα που οδήγησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα, στις 23 Μαΐου.

Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές:

Όπως γράφει η Daily Mail, το ένα από τα βίντεο δείχνει την καμπίνα καθώς πλησιάζει τον σταθμό. Ενώ βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από την ασφάλεια, το ατσάλινο νήμα σπάει και η καμπίνα εμφανίζεται να ακολουθεί μια ανεξέλεγκτη πορεία προς τα πίσω, προτού χτυπήσει σε έναν πυλώνα και τελικά συντριβεί. Το δεύτερο βίντεο που τραβήχτηκε έξω από τον σταθμό δείχνει από απόσταση την ξέφρενη πορεία της καμπίνας και των επιβατών της προς τον θάνατο.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν – Με ελικόπτερο στην Αθήνα για νέα κατάθεση ο πιλότος

Γλυκά Νερά: Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση οι αρχές – Τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ

Eπιδεινώθηκε η υγεία του Εφραίμ – Ο ηγούμενος που συντάραξε το πανελλήνιο με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:30