search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση οι αρχές – Τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ

17.06.2021 11:51
glyka-nera

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο σύζυγος της 20χρονης κλήθηκε κατεπειγόντως στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο για νέα κατάθεση, μετά τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όπου είχε μεταφερθεί το καταγραφικό από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, από το οποίο σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου οι φερόμενοι ληστές και δολοφόνοι είχαν πάρει την κάρτα SIM, φαίνεται να έχει γίνει ανάκτηση κάποιων εικόνων από το εσωτερικό του σπιτιού.

Την ίδια ώρα, θολό παραμένει πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Από την εργαστηριακή διερεύνηση του καταγραφικού φαίνεται να έχουν προκύψει στοιχεία όσον αφορά στην ώρα αφαίρεσης της κάρτας SIM, τα οποία δεν συμφωνούν με την αρχική κατάθεση του πιλότου.

Σύμφωνα με τον ALPHA, εκτός από τον 32χρονο, φέρεται να έχει κληθεί για να καταθέσει ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι, εκτελώντας κάποιες εργασίες στη μοιραία μεζονέτα. Ο υπάλληλος έχει κληθεί να δώσει νέα κατάθεση, σε αντιπαραβολή μάλιστα με τον 32χρονο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του σταθμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Newsit, εκτός από το ζήτημα με τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον 32χρονο πιλότο και για μια «κίνηση» στο κινητό του, η οποία δεν εξηγείται από τα στοιχεία, αφού φαίνεται να έχει γίνει την ώρα που ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις και εκπλήξεις άμεσα, κάνοντας λόγο και για συλλήψεις.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν – Με ελικόπτερο στην Αθήνα για νέα κατάθεση ο πιλότος

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν και τη μασονία (Video)

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης βιώνει ένα μαρτύριο – Τι λέει η ψυχολόγος της Καρολάιν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:17