search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν – Με ελικόπτερο στην Αθήνα για νέα κατάθεση ο πιλότος

17.06.2021 11:18
karolain

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές.

Σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόνησσο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του, κλήθηκε να δώσει νέα κατάθεση.

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στο νησί και θα παραλάβει τον σύζυγο της άτυχης Κάρολαϊν. Και μόλις φτάσει στην Αθήνα, θα τον μεταφέρει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha αναφέρουν ότι ο πιλότος κλήθηκε για κατεπείγουσα κατάθεση και μάλιστα σε σημείο να σταλεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να τον παραλάβει γιατί «έχουν προκύψει πολύ σοβαρά στοιχεία, αξιοποιήσιμα, τόσο από έρευνα του Ανθρωποκτονιών όσο και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και πρέπει να γίνει αντιπαραβολή».

Σύμφωνα με τον Apha, εκτός από τον 32χρονο, φέρεται να έχει κληθεί για να καταθέσει ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι, εκτελώντας κάποιες εργασίες στη μεζονέτα. Ο υπάλληλος έχει κληθεί να δώσει νέα κατάθεση, σε αντιπαραβολή μάλιστα με τον 32χρονο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Νέα στοιχεία

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Καθημερινής, από την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Η 20χρονη δολοφονήθηκε τη νύχτα μεταξύ 10 και 11 Μαΐου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου της, τα ξημερώματα τρεις δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά παραβίασαν παράθυρο της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι όπου κοιμόταν το ζευγάρι και το 11 μηνών βρέφος. Εδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο, ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν την 20χρονη που αντιστεκόταν της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με τον 32χρονο, οι δράστες αφαίρεσαν 15.000 ευρώ που υπήρχαν σε κουτί που τους υπέδειξε ο ίδιος και διέφυγαν.

Στο διάστημα που μεσολάβησε τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν εξονυχιστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας, δίχως να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Ακόμα, αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Ούτε σε αυτή την περίπτωση όμως προέκυψαν αποτελέσματα.

Ωστόσο, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση. Τα νέα δεδομένα αναμένεται μάλιστα να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης…

Γλυκά Νερά: Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση οι αρχές – Τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ

Aποχή του ΔΣΑ από πλειστηριασμούς ευάλωτων νοικοκυριών

Πελοπόννησος: Ο χωματόδρομος με το «μυστικό» εκατομμυρίων ετών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00