search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Παγώνη προς Πολάκη: Οφείλεις να εμβολιαστείς για τους ασθενείς σου (Video)

18.06.2021 11:40
pagoni_polakis_new

Την άποψη-παρότρυνση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ότι πρέπει να εμβολιαστεί, διατύπωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορωνοϊού αλλά και ότι δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή, τον συμβούλεψε να το κάνει άμεσα.

«Νομίζω πως και ο Παύλος ο Πολάκης πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, γιατί όπως είπε, οι κόρες του έχουν εμβολιαστεί» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Mega.

«Εγώ αυτό είδα που το επεσήμανε, εκτός αν κάνω λάθος. Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί από την οικογένειά του να πήγαν να εμβολιαστούν και ο ίδιος να αντιδρά έτσι που είναι και γιατρός», προσέθεσε.

Όπως εξήγησε η Μ. Παγώνη το οφείλει, απέναντι στους ασθενείς του να εμβολιαστεί.

«Θα πρέπει λοιπόν, να πάει άμεσα να εμβολιασθεί. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνει. Δεν είναι σωστός, ως γιατρός μιλάω, δεν με ενδιαφέρει ως πολιτικός, και οφείλει απέναντι στους ασθενείς του να πάει να εμβολιασθεί και να σταματήσει η συζήτηση εδώ, όπως έκανε και ο πρώην υπουργός, ο κ. Ξανθός που πήγε μεταξύ των πρώτων και έδωσε και το παράδειγμα. Αυτό οφείλει να το κάνει επειδή ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Άγιο Πνεύμα: Βουλιάζουν Κυκλάδες, Αργοσαρωνικός, Πελοπόννησος από τους εκδρομείς του τριημέρου (Photos)

Επίδειξη Dior: Μόδα και πολιτισμός σε μια λαμπερή βραδιά στο Καλλιμάρμαρο (Video/Photos)

Άστατος ο καιρός: Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00