search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:54
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Μπαλάσκα: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του

18.06.2021 13:37
mpalaskas_new

Ανακοίνωση για «τις συμβουλές προς επίδοξους δολοφόνους» που έδωσε μέσα από την τηλεόραση ο συνδικαλιστής Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με ‘4-5 χρόνια φυλακή’ με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά», λέει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καλεί τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση. «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την Τοπαλούδη στην Καρολάιν – Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και η προβληματική κάλυψη από τα ΜΜΕ

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου (Video)

Γλυκά Νερά: 2 ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία ο πιλότος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:47