search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:22
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της Καρολάιν μετά την ομολογία του πιλότου (Video)

18.06.2021 11:59
glyka-nera-dolofonia-new

Συγκλονισμένη είναι όλη η ελληνική και όχι μόνο κοινωνία, παρακολουθώντας με… κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε έπειτα από επτά ώρες κατάθεσης το έγκλημά του, ενώ σήμερα, Παρασκευή οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που είχε καταφέρει να ξεγελάσει γνωστούς και οικείους για τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής έπειτα από τσακωμό του ζευγαριού, ενώ αναφερόμενος στον λόγο που δεν αποκάλυψε από την αρχή την αλήθεια είπε ότι σκέφτηκε τι θα γινόταν το παιδί του.

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο, πόσο άτυχη είναι η κόρη του που δε θα γνωρίσει ποτέ «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

Συγκλονιστική είναι, όμως, και η φωτογραφία που απεικονίζει τον 32χρονο να αγκαλιάζει τη μητέρα της συζύγου του λίγο πριν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, χθες Πέμπτη, έπειτα από το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν.

Η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης 20χρονης στην Αλόννησο με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να έρχεται σε επικοινωνία με τους τραγικούς γονείς του θύματος.

«Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κανένας από τους γονείς της δεν έχει βγει από το σπίτι μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τους γονείς για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και στον πατέρα. Όλη η Αλόννησος έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, μεταφέροντας το κλίμα από το περιβάλλον της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Το Instagram «δικάζει» τον συζυγοκτόνο – Πάνω από 22.000 σχόλια στο προφίλ του (Photos)

Από την Τοπαλούδη στην Καρολάιν – Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και η προβληματική κάλυψη από τα ΜΜΕ

Γλυκά Νερά: 2 ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία ο πιλότος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:22