search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Γλυκά νερά: Ο υποκριτικός επικήδειος του δολοφόνου: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα του»

18.06.2021 10:58
karolain (2)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε καταφέρει να ξεγελάσει γνωστούς και οικείους για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν και περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο, πόσο λυπημένος ήταν και πόσο άτυχη είναι η κόρη της που δεν θα γνωρίσει «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 33χρονος πιλότος που ομολόγησε Πέμπτη ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, μετά από μαραθώνια κατάθεση

Ο πιλότος ράγισε καρδιές στον επικήδειο τον οποίο εκφώνησε, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της συντρόφου του, λίγες ώρες αφότου είχε σκοτώσει την άτυχη κοπέλα με τα ίδια του τα χέρια.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…» είχε πει.

H κηδεία της Καρολάιν είχε γίνει στην Αλόννησο, μετά από παράκληση της μητέρας της προς τον γαμπρό της, αφού ο πατέρας της κοπέλας λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Η μητέρα της Καρολάιν συνόδευσε τη σορό του παιδιού της στην Αλόννησο, ταξιδεύοντας μαζί με τους γονείς του γαμπρού της.

Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δολοφόνος της Καρολάιν – Σοκάρει η ομολογία του (Video)

«Έσπασε» ο πιλότος και ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – «Προηγήθηκε καβγάς, την έπνιξα, σκηνοθέτησα ληστεία»

Γλυκά Νερά: Οι 37 ημέρες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:29