search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Οι 37 ημέρες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (Video)

17.06.2021 22:06
karolain-moro-new

Το έγκλημα στα Γλυκά νερά συντάραξε το πανελλήνιο. Τόσο γιατί δολοφονήθηκε μια 20χρονη κοπέλα όσο (και πολύ περισσότερο) για τον τρόπο που αυτό έγινε. Μια πρωτοφανής αγριότητα που δεν άφησε ζωντανό ούτε και το σκυλί της οικογένειας.


Τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας που δούλεψε με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν, ήταν ο ίδιος της ο σύζυγός. Στη μνήμη όλων έχουν χαραχτεί πολλά στιγμιότυπα από αυτήν την υπόθεση.


Οι ψύχραιμες δηλώσεις του συζύγου μπροστά στην κάμερα μετά το έγκλημα, ο δραματικός επικήδειος στην Αλόννησο, η περιγραφή του αστυνομικού που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό είναι μόνο μερικά από τα στιγμιότυπα αυτής της ειδεχθούς δολοφονίας.


Η αστυνομία χρειάστηκε 37 ημέρες να λύσει μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση τη στιγμή μάλιστα που όλο αυτό το διάστημα ο σύζυγος εμφανιζόταν αρκετά ψύχραιμος και με διατυπώσεις τέτοιες που να υπηρετούν το προφίλ του ευτυχισμένου ζευγαριού όπως εμφανιζόταν στα social media.


Τελικά τα κινητά μίλησαν και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την Καρολάιν που ήταν σε έντονο ύφος ήταν ένα ακόμη στοιχείο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την επομένη της δολοφονίας δήλωνε έξω από το σπίτι του φόνου ότι είχε εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τη δουλειά της και ευχόταν κανένας να μην περάσει ότι εκείνος.

Μια από τις στιγμές που συγκλόνισαν ήταν όταν ο αστυνομικός που μπήκε με συναδέλφους του πρώτος στο υπνοδωμάτιο περιέγραψε πως βρήκε το μωρό δίπλα στη νεκρή μανούλα του. Το σχέδιο της αστυνομίας ήταν εξαιρετικό. Καθημερινά διέρρεε ότι τη δολοφονία την έκαναν κάποιοι ληστές τους οποίους και αναζητούσε. Μαθαίνοντας τες ο σύζυγος ένιωθε πιο άνετος και ανακουφισμένος ότι δεν τον ακουμπάνε και την είχε γλυτώσει.

Γλυκά Νερά: Επανέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. τα περί «μοναδικού μάρτυρα» – «Προέκυψαν νέα στοιχεία, χρειάζονται διευκρινίσεις»

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το ρολόι της Καρολάιν – Τα κενά και η νέα κατάθεση του συζύγου (video)

Γλυκά Νερά: Τι έγραψε η Καρολάιν στο τελευταίο της SMS προς τον πιλότο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07