search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Επανέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. τα περί «μοναδικού μάρτυρα» – «Προέκυψαν νέα στοιχεία, χρειάζονται διευκρινίσεις»

17.06.2021 17:42
gada_new

Μια λιτή ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά έκαναν οι δύο εκπρόσωποι τύπου της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε ο πιλότος σύζυγος του θύματος να παραβρεθεί στο μνημόσυνο στην Αλόννησο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και εν συνεχεία με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας εξήγησαν ότι η κινητοποίηση αυτή έγινε καθώς ο σύζυγος της Καρολάιν είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, χωρίς να δώσουν άλλες λεπτομέρειες.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης» τόνισαν χαρακτηριστικά σε ανακοινώσεις τους οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ.

Μαραθώνια είναι η συμπληρωματική κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση του συζύγου της 20χρονης Καρολάιν. Η αστυνομία φαίνεται να έχει στα χέρια της σημαντικά ευρήματα, ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. 

Από ότι φαίνεται έχουν προκύψει νέα στοιχεία που προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές. Πρόκειται για ένα smart watch στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί. Επίσης, έχουν προκύψει στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πέρα από το βιομετρικό ρολόι είναι το καταγραφικό της κάμερας, αλλά και το κινητό του πιλότου καθώς φαίνεται να υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα σε αυτά που αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών τόσο για την ώρα που εκτιμούσε ο ίδιος ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του καθώς φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος. Οπότε τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα νέα ψηφιακά ευρήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και ψάχνουν να βρουν σε άλλες πηγές το κίνητρο του δράστη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ο οποίος μίλησε στο Mega, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ασχολούνται νυχθημερόν με το μυστήριο.

«Υπήρχαν πολλά κενά σε αυτήν την υπόθεση, είχα πει να μη μιλάτε για σύλληψη ληστών αλλά για εξιχνίαση εγκλήματος».

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιακμάνης «πολύ γρήγορα θα έχουμε απαντήσεις σε πάρα πολλά ρωτήματα», με σημαντικότερο την ομολογία του δράστη.

«Το πιο σημαντικό είναι η ομολογία του κατηγορουμένου, είναι από τα πιο σημαντικά αποδεικτά μέσα πέρα από την εξιχνίαση του εγκλήματος».

Γλυκά Νερά: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον σύζυγο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το ρολόι της Καρολάιν – Τα κενά και η νέα κατάθεση του συζύγου (video)

Έλενα Ακρίτα για Γλυκά Νερά: «Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:53