search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έκλαιγε με αναφιλητά στο μνημόσυνο» – Πως τους κορόιδευε όλους ο δολοφόνος (Video)

18.06.2021 10:19
babis 3 new

«Στο μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν ο Μπάμπης ήταν όπως πάντα. Χαμηλών τόνων, ήσυχος. Ηταν ντυμένος με μαύρα ρούχα. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι εκλαιγε με αναφιλητά. Κάποια στιγμή πήρε αγκαλιά τη μητέρα της Καρολάιν και κλαίγανε μαζί. Τους αφήσαμε λίγη ώρα μόνους τους. Προσπαθούσε ο ένας να παρηγορήσει τον άλλον».

Ακόμα να πιστέψει την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης των Γλυκών Νερών μετά  τη σκηνή που έζησε στην εκκλησία της Αλοννήσου όπου έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της 20χρονης κοπέλας  η δημοτική σύμβουλος Αλοννήσου, και φίλη της Καρολάιν  Χαρίκλεια Θεοδώρου.

«Δεν είπε κουβέντα σε κανέναν. Μόνο έκλαιγε. Τωρα καταλαβαίνω ότι αυτά ήταν ή δάκρυα μετάνοιας ή δάκρυα τύψης. Σαν να έλεγε από μέσα του, να αναρωτιόταν τι έκανε»

Η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στο Open ότι ο Μπάμπης είχε σχέση με την Καρολάιν από τότε που αυτή ήταν 15 χρονων. «Κάθε καλοκαίρι ερχόταν στο νησί. Κανείς δεν θα βρεθεί να πεί κακιά κουβέντα για αυτό το παιδί».  

«Αντέγραψε την επίθεση στο σπίτι μου»

Ένα άλλο γεγονός που προκαλεί εντύπωση είναι αυτό που αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής του πιλότου.

Όπως είπε πριν από λίγα χρόνια είχε δεχτεί ο ίδιος και η γυναίκα του επίθεση από ληστές στο Αλεποχώρι. Την είχε περιγράψει στους συναδέλφους, την ήξεραν όλοι. Ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος «αντέγραψε» αυτή την επίθεση για να δημιουργήσει το «άλλοθί» του.

«Φανηκε να είναι όλα ίδια. Ανέτρεξε στη μνήμη του, θυμήθηκε τι του είχα πεί και προσπάθησε να σκηνοθετήσει τη ληστεία. Ακόμα και οι περιγραφές των ληστών ήταν οι ίδιες», είπε στην τηλεόραση.

Γλυκά Νερά: Το Instagram «δικάζει» τον συζυγοκτόνο – Πάνω από 22.000 σχόλια στο προφίλ του (Photos)

Άστατος ο καιρός: Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (Videos)

Πανελλαδικές 2021: Σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09