search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: O Mπάμπης «μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί» (Video)

19.06.2021 09:40
babis-new5

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος του πιλότου, που ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Εξερχόμενος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο Βασίλης Σπύρου δήλωσε: «Δεν μπορώ να διαβιβάσω τι ειπώθηκε με τον πελάτη μου, απλώς θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τη χθεσινή».

»Του πήγα κάποια έγραφα από τη δικογραφία και θα τον αφήσω να τα επεξεργαστεί, ώστε λίγο αργότερα στις 12:00 που θα έρθουμε με τον έτερο συνάδελφο, να μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα και να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Σας λέω, έτσι και αλλιώς μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του και ούτε το επιθυμώ. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα», συνέχισε.

«Και εγώ έχω ταραχθεί»

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από τη διάπραξη του εγκλήματος και στην μετέπειτα συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ακόμα και ειδεχθή, αποκαλύφθηκαν μετά από πολλά χρόνια, τιμωρήθηκαν οι εγκληματίες και αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα αυτοβούλως ή από τις έρευνες της αστυνομίας. Δεν είναι η πρώτη φορά και παρά το ότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ να γίνει σεβαστό το αίτημα για ανθρωποφαγία και μιας κατάστασης που δεν ευνοεί ούτε εξυπηρετεί την απόδοση δικαιοσύνης», ανέφερε ο συνήγορος του πιλότου.

Απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία, απάντησε: «Και εγώ έχω ταραχθεί».

«Έχω την αίσθηση, ως άνθρωπος, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη λέξη και αυτή παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε. Ο χρόνος θα δείξει. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης και αντιλαμβάνομαι τα οποιαδήποτε ερωτήματα», κατέληξε.

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία – «Το είχε στο μυαλό του αρκετό καιρό» (Video)

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη (Video)

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Μπαλάσκας – Η ανάρτηση μετά τη δήλωση που προκάλεσε σάλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:44