search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:41
MENU CLOSE

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η περιγραφή του αδελφού του για την ημέρα του θανάτου του

21.06.2021 12:28
pantelis-pantelidis-1300×700

Με μία συγκλονιστική περιγραφή ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, φέρνει στο φως το πώς έμαθε τον θάνατό του.

Όπως ανάφερε στο Down Town, ήταν στο σχολείο εκείνη τη μοιραία ημέρα, πριν από 5 χρόνια.

«Ήμουν στο σχολείο, πήγαινα Β’ Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν απεργία ορισμένοι καθηγητές, ήμουν μέσα στη τάξη, στην τελευταία ώρα, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι…

Βάζοντας τα βιβλία στη σάκα, δύο λεπτά πριν σχολάσουμε, άνοιξα στα κρυφά το κινητό μου. Θυμάμαι ότι δεν είχε καλό σήμα και δεν έβλεπα εικόνες, αλλά θυμάμαι πως όλη η κεντρική μου σελίδα, γέμισε με την είδηση. Εκεί, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Απευθείας, πήρα έναν καλό μου φίλο, μεγαλύτερο και μου είπε «πήγαινε στο σπίτι τώρα!»…», περιέγραψε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που χαράσσει το δικό του δρόμο στο τραγούδι.

Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο (Photos)

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα» (Photo | Video)

Γκλέτσος: «Με ρώτησε η κόρη μου αν είναι χοντρή και της είπα, ναι είσαι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:41