search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Παντελής Παντελίδης: Τι έλεγε πριν χρόνια για τον μικρό του αδερφό, Κωνσταντίνο (Video)

26.03.2021 10:32
pantelidis-new

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, αλλά και για τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε ένα ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή όπου ακούγεται ο Παντελής Παντελίδης να μιλά για τον αδερφό του.

Τι έλεγε ο Παντελής Παντελίδης για τον μικρό του αδερφό

«Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών.

Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα.

Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως τη μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί» είχε πει.

Φανερά συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκάλυψε ότι μόλις πριν ένα μήνα ενημερώθηκε για την ύπαρξη του εν λόγω αποσπάσματος, ενώ δηλώνει χαρούμενος που ακολουθεί τα “χνάρια” του αδερφού του στο τραγούδι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50