search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:36
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν θα κάνει η οικογένειά της

22.06.2021 18:03
glyka-nera

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης από τον σύζυγό της υποχρεώνουν την οικογένειά της να προβεί σε παρεμβάσεις στον τάφο της.

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς εδώ και τρεις ημέρες δεν επισκέφθηκε το μνήμα της κόρης της, συγκλονισμένη από την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πως σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη της και μάνα του παιδιού τους. Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. «Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας, που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της», σημείωσε

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν αποκαλύπτουν ότι τις επόμενες κιόλας ημέρες θα γίνουν δύο αλλαγές στον τάφο της, μετά τις αποκαλύψεις. Αρχικά, θα αλλάξει η φωτογραφία που έχει επιλεγεί για το μνημείο. Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον κρυφό γάμο της Καρολάιν και του Μπάμπη στην Πορτογαλία. Το δεύτερο πράγμα που πρόκειται να αλλάξει είναι μία επιτύμβια στήλη, η οποία γράφει «Πολυαγαπημένη μητέρα, σύζυγος και κόρη», από την οποία η λέξη «σύζυγος» θα αφαιρεθεί.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι γονείς της Καρολάιν – «Θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή

Γλυκά Νερά: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06