search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω – Προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του» (Video)

23.06.2021 10:18
aimilios-xeilakis-new

Για το ελληνικό κίνημα «MeToo» μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο, όπως είναι γνωστό, διατηρεί φιλική σχέση.

«Σεξουαλική παρενόχληση είναι όταν ένας άνθρωπος μέσω του σεξ νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί. Μη θεωρήσουμε παρενόχληση το φλερτ. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε. Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος που έχει θέμα σεξουαλικό, θα έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχτούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αυτό που έχει συμβεί είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο. Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης.

Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει. Το ότι ο Δημήτρης είναι αποτελεσματικός σαν καλλιτέχνης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την προσωπική του ζωή. Αν αποδειχτούν όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι πολύ σκληρά. Δεν χρήζει μόνο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα χρήζει και τιμωρίας».

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για #MeToo: Με ενόχλησε η ερώτηση «γιατί μίλησαν τώρα»

Βάνα Μπάρμπα: Γιατί είπα «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48