search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Γιώργος Μαυρίδης για Μεξικό: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω εκεί ναρκωτικά, είχα τρελαθεί» (Video)

23.06.2021 11:40
giorgos-mayridis-new

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής “Into the skin” μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης, εστιάζοντας στην αναστάτωση που του προκάλεσαν όσα ακούστηκαν για τον ίδιο την εποχή εκείνη.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα.

Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια.

Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στηνε εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν ήταν απόφαση δική μου να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο, αλλά των άλλων» (Video)

Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω – Προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:52