search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:02
MENU CLOSE

Αλατσόγκρεμνοι: Μια παραλία ονειρική με άγρια και εξωτική ομορφιά στην Κρήτη! (Video)

24.06.2021 14:56
alatsogremoi

Μεταξύ ουρανού και γης, ανάμεσα στα σύννεφα και τη θάλασσα βρίσκονται οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου ή αλλιώς, Αλατσόγκρεμνοι. Πρόκειται για ένα τοπίο εξωτικό, μια παραλία ιδανική για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας!

Τι κι αν οι εικόνες παραπέμπουν σε προορισμό της Αφρικής ή της μακρινής νοτιοανατολικής Ασίας; Το ονειρικό αυτό μέρος βρίσκεται στην Κρήτη, αποτελώντας αγαπημένο προορισμό για αμέτρητους Έλληνες αλλά και ξένους ταξιδιώτες.

Οι αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα neakriti βρίσκονται 60 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο στα νότια παράλια της Κρήτης. Ο επισκέπτης βρίσκεται μπροστά σε ένα άγριο και συγχρόνως, μαγευτικό τοπίο με τους τεράστιους αμμολόφους να «αγκαλιάζουν» την υπέροχη αμμουδιά της παραλίας.

Στο παρακάτω βίντεο του εικονολήπτη Νίκου Σαράντου θα γνωρίσετε -έστω κι από την οθόνη- την ομορφιά και μεγαλείο της κρητικής φύσης!

Διαβάστε επίσης:

Αλκυόνη: Ένας παράδεισος με… «σκοτεινή» ιστορία μιάμιση ώρα από την Αθήνα (Video)

Παξοί: Το ονειρεμένο νησί του Ιονίου με τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά (Video)

Μήλος – Μανδράκια: Ο… πολύχρωμος προορισμός που χορταίνει το μάτι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:01