search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα ο ιερέας, του ασκήθηκε δίωξη – «Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό» (Photo/Video)

24.06.2021 19:52
iereas_new

Από το Δρομοκαΐτειο στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι κατά των μητροπολιτών του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για βαριά σκοπουμενη σωματική βλάβη κατά συρροή. «Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου» είπε εξερχόμενος της Εισαγγελίας ο ιερέας. Η μεταγωγή έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώ ο ιερέας φορούσε πολιτικά ρούχα και όχι ράσα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ιερέας που τραυμάτισε με βιτριόλι επτά μητροπολίτες, έναν αστυνομικό και άλλους δύο κληρικούς στην επίθεση στη Μονή Πετράκη, οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του για περαιτέρω ψυχιατρική εξέταση. Ωστόσο, δεν γινόταν να κρατηθεί εκεί, καθώς χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό.

Ο δικηγόρος του σε δηλώσεις του είπε ότι ο εντολέας του δεν έχει σώας τας φρένας και σκόπευε να ζητήσει από την εισαγγελία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Μάλιστα τόνισε ότι «εάν η πραγματογνωμοσύνη δεν αποδείξει ότι όντως ήταν ψυχικά ασθενής τότε η υπεράσπιση θα παραιτηθεί από το λειτούργημά της».

Διαβάστε ακόμα

Βιασμός στο Αγρίνιο: Ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα

Γλυκά Νερά: Οι τρεις αντιφατικές εκδοχές του Αναγνωστόπουλου για το πώς σκότωσε την Καρολάιν (video)

Ιερώνυμος για επίθεση σε Mονή Πετράκη: Άλλο πράγμα η συγχώρεσις, άλλο η Δικαιοσύνη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:31