search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Βιασμός στο Αγρίνιο: Ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα

24.06.2021 18:46
agrinio-iereas

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον ιερέα ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό και η αστυνομία βρήκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ιερέας ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον Ανακριτή τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο  συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, Δημήτρης Νικάκης, έκανε  δηλώσεις στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια. Α

Αναφέρθηκε στην ποινική δίωξη χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες και έκανε λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες και σκευωρία, εκτιμώντας ότι ο «θησαυρός θα αποδειχθεί άνθρακας».

«Με βίασε όταν ήμουν 13 ετών»

Οι δύο αδερφές κατήγγειλαν στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπογράμμισαν πως ο 49χρονος ιερέας το 2007 είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 27χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Οι αστυνομικές αρχές μετά την καταγγελία των δύο αδελφών προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές, σύμφωνα με το protothema.gr.

Στη συνέχεια, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κορίτσια μαζί με την μητέρα τους φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για λόγους οικονομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Λήμνος: Ανησυχία για την εμφάνιση βλέννας – Άγνωστο αν μεταφέρθηκε από τον Μαρμαρά (Video)

Αλατσόγκρεμνοι: Μια παραλία ονειρική με άγρια και εξωτική ομορφιά στην Κρήτη! (Video)

Μονή Πετράκη: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50