search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Αμετανόητη η Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά: «Δεν αναιρώ ούτε λέξη – Δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία» (video)

25.06.2021 12:28
dimoulidou

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την ανεκδιήγητη ανάρτησή της, στην οποία ουσιαστικά αναγνωρίζει ελαφρυντικά στον Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η Χρυσηίδα Δημουλίδου εμφανίστηκε σε δύο πρωινές εκπομπές στις οποίες υποστήριξε οτι… όσοι της ασκούν κριτική δεν ξέρουν καλά ελληνικά.

Παρόλα αυτά και αφού κατάφερε να εξοργίσει τα πάνελ σε Ευτυχείτε και Πρωινό επέμεινε ότι η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

«Δεν αναιρώ ούτε λέξη»

«Ως συγγραφέας και άνθρωπος των γραμμάτων έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου. Χθες το βράδυ έκανα μία επεξηγηματική ανάρτηση» είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ευτυχείτε.

Και πρόσθεσε πως «δεν αναιρώ ούτε λέξη απ’ όσα είπα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν το είχε προσχεδιάσει (ο Αναγνωστόπουλος το έγκλημα στα Γλυκά Νερά). Δεν μπορεί να είναι τόσο ανόητος και να έκανε τέτοια προχειροδουλειά» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Χαμός και στο Πρωινό

Η Χρυσήιδα Δημουλίδου βγήκε τηλεφωνικά και στο Πρωινό όπου το κλίμα ήταν ακόμη πιο εκρηκτικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε αρκετά εκνευρισμένος αποσπάσματα της ανάρτησης της κ. Δημουλίδου και εκείνη αμέσως του απάντησε σε προσβλητικό ύφος. «Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες, ο γυναικοκτόνος δηλώνει ότι έγινε καβγάς, οφείλουμε να ακούμε αμφότερες τις πλευρές»…

Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος της απάντησε ότι πρόκειται για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κοπέλας και ότι οι ιατροδικαστές λένε ότι δεν προηγήθηκε καβγάς.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου συνέχισε απτόητη λέγοντας ότι οι ιατροί και οι ιατροδικάστες δεν μπορούν να ξέρουν τι προηγήθηκε της δολοφονίας!

Τότε παρενέβη η Φάιη Σκορδά αναφέροντας σε έντονο ύφος ότι ο 33χρονος πιλότος άφησε ένα μωρό χωρίς μάνα. «Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;», αναρωτήθηκε.

Τότε, η συγγραφέας αναφέρθηκε σε νεότερη ανάρτησή της λέγοντας ότι έχει μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον γυναικοκτόνο, ο οποίος ωστόσο «κατέστρεψε τη ζωή του»! .

Ακολούθησε αδιανόητη ένταση για αρκετά λεπτά ενώ η συγγραφέας μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Αναγνωστόπουλος «αγαπούσε με τον τρόπο του την Καρολάιν» (!), ότι την κανιβαλίζουν και ότι υπήρξαν και θετικά σχόλια προς το πρόσωπό της.

Τέλος επιτέθηκε ξανά στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Με παραφράζετε! Μη μου παριστάνετε τον έξυπνο για να πουλήσετε, μη μου ρίξετε καμία ευθύνη».

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αντιδράσεις για την προκλητική ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος: «Ένας από το ζευγάρι είχε πάει στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο» (video)

Υπόθεση Φραντζή: 34 χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24