search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος: «Ένας από το ζευγάρι είχε πάει στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο» (video)

25.06.2021 11:27
katerinopoulos

Για ένα μυστηριώδες ταξίδι στη Σούδα λίγες μέρες πρίν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που δεν διευκρίνισε αν αφορούσε την Καρολάιν ή τον δολοφόνο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στο MEGA, ο ταξίαρχος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Επιπλέον σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «σε καμία περίπτωση το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι η κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό το έδειξε η στάση και η ψυχραιμία του πιλότου τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν, άλλα τώρα».

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να διερευνυθούν «τα πάντα όλα. Σε ένα έγκλημα ψάχνονται τα πάντα. Θα μπορούσε η Καρολάιν να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει».

Ταξίδι στη Σούδα εν μέσω lockdown

Ιδιαίτερη σημασία δίνει ο κ. Κατερινόπουλος σε ένα ταξίδι που έκανε ένας εκ των Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και Καρολάιν Κράουτς, με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη. «Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στο βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και διερωτήθηκε «δεν θα πρέπει να ψαχτούν;».

«Μπορεί να πρόκειται για πρόσωπο εμπιστοσύνης, θα φανεί στην πορεία και στην έρευνα του ανακριτή. Θεωρώ ότι η πληροφορία είναι σωστή. Θα πρέπει να ψαχτεί από τους αρμόδιους ποιος είχε σχέση με ποιον, γιατί έγινε αυτό το ταξίδι, γιατί δεν νοικιάστηκε ή νοικιάστηκε το σπίτι και ποιος και για ποιον λόγο ήθελε να φύγει. Συνήθως όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση τα ζευγάρια δεν φεύγουν πολύ μακριά».

Σημείωσε τέλος, πως «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κίνητρο είναι η σχέση του ζευγαριού. Το έδειξε η στάση και η ομολογία του δράστη πριν και μετά την ομολογία του. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν την ομολογία και άλλα μετά. Δεν νομίζω ότι οι δικαστές θα παραπλανηθούν. Η υπόθεση έχει ουρά που πρέπει να ψαχτεί».

«Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση».

«Τα πάντα όλα πρέπει να διερευνηθούν, για να λένε οι αρμόδιοι ότι έκαναν σωστή δουλειά. Είναι ένα ζευγάρι, θα μπορούσε να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει και αυτό να ήταν ένα πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι έτσι. Αν είναι όμως; Γιατί να μείνουν κάποιοι στο απυρόβλητο. Μου κάνει εντύπωση, θεωρώ αδιανόητο, να μην έχει μπει το τηλέφωνο σε τεχνική προστασία», κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Φραντζή: 34 χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα (Photos)

Γλυκά Νερά: Οι τρεις αντιφατικές εκδοχές του Αναγνωστόπουλου για το πώς σκότωσε την Καρολάιν (video)

Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:44