search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν

23.06.2021 08:55
crouch

Την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ζητήσει η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Όπως είπε ο Αθανάσιος Χαρμάνης μιλώντας σε OPEN και ΑΝΤ1 η μητέρα της Καρολάιν του είπε χαρακτηριστικά «μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» και έτσι η οικογένεια θα ζητήσει την εξ’ ολοκλήρου την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Εάν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή», φέρεται να είπε η τραγική μητέρα της Καρολάιν Κράουτς.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ακόμα ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά προσπάθησε στην απολογία του να αποδομήσει τη σχέση του με την Καρολάιν και υπογράμμισε ότι δεν ευσταθούν τα περί εν βρασμώ ψυχής για το αποτρόπαιο έγκλημα και την προσπάθεια συγκάλυψής του στη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δράστη έχει δηλώσει την πρόθεσή της να ζητήσει συνεπιμέλεια για τη μικρή Λυδία ενώ ακόμα και ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο υπόμνημά του ζητά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας να ανατεθεί και στις δυο οικογένειες.

Γλυκά Νερά: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Αναγνωστόπουλος – Ποιοι είναι οι συγκρατούμενοί του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το απολογητικό υπόμνημα – «Δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39