search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Σοφία Μουτίδου: Με δύο φωτογραφίες στέλνει μήνυμα κατά του body shaming (Photos)

25.06.2021 10:33
Μουτίδου: «Γυναίκες, άνδρες, μιλήστε - Κύριε Φασουλή καθίστε φρόνιμα εσείς» (Video) - Media

Η Σοφία Μουτίδου χθες ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media (Instagram και Facebook) μια αρετουσάριστη φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει στο φακό αγουροξυπνημένη, με αχτένιστα μαλλιά και φορώντας μόνο το εσώρουχό της και μια μπλούζα.

Η κωμική ηθοποιός με αυτή την κίνηση θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του body shaming. H ανάρτησή της έγινε viral προκαλώντας χιλιάδες σχόλια τα περισσότερα θετικά κυρίως για την τόλμη της να δείξει την εικόνα του σώματός της χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Λίγες ώρες μετά η ηθοποιός απάντησε με νέα ανάρτηση ποστάροντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει η ίδια σε ανάλογη στάση σώματος. Φοράει μαύρα ρούχα και είναι μακιγιαρισμένη και καλοχτενισμένη.



Θέλοντας να απαντήσει σε όσους σχολίασαν αρνητικά την προηγούμενη φωτογραφία γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Φαντάζομαι αυτή είναι η πιο αποδεκτή και correct ε?».

Διαβάστε επίσης

Τζάστιν Μπίμπερ: Ταξίδι – αστραπή στη Μύκονο (video)

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια

Μπερτράν Καντά: Ο διάσημος τραγουδιστής που δολοφόνησε την κόρη του Ζαν Λουί Τρεντινιάν συγκλονίζοντας τη Γαλλία (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06