search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 21:19
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα για το bullying στη Γωγώ: «Ας σκάσουμε πια»

27.06.2021 17:36
danai-mparka-new

Μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη, και η Δανάη Μπάρκα έκανε ανάρτηση για την 14χρονη Γωγώ που έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δάκτυλου.

Η παρουσιάστρια του Mega, που έχει τοποθετηθεί ξανά δημόσια κατά του body shaming, «ανέβασε» στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία του πατέρα της 14χρονης και έγραψε: «Ας σκάσουμε πια κι ας μην σχολιάζουμε ανθρώπους για το πως είναι, για το πόσα κιλά είναι και για το τι θέλουν με τον εαυτό τους. Άνθρωποι αυτοκτονούν, παιδιά χάνουν τη ζωή τους από χειρουργεία, αγόρια & κορίτσια ζούνε μέσα στις ανασφάλειες για το τι θα πει ο κάθε γελοίος διπλανός για εκείνους. Σιωπή και ο καθένας να κοιτάει τη ζωή του. Έλεος. Ντροπή μας αν έστω κι ένας άνθρωπος ντρέπεται για τον εαυτό του εξαιτίας μας».

H Γωγώ ντρεπόταν να πάει σε διαιτολόγο, πήγαινα εγώ και έπαιρνα δίαιτες… η καραντίνα συνετέλεσε στο να υπάρξει αύξηση κιλών. «Ήθελε να φορέσει μαγιό, να πάει να κάνει ένα μπάνιο… τρέξαμε λοιπόν να βρούμε μια αυθεντία, και μας είπαν ότι είναι μια λύση με σύντομη αποθεραπεία…», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο πατέρα της 14χρονης. «Είναι κρίμα να στηλιτεύουμε τα παιδιά, δεν καταλαβαίνουν τι είναι το bullying», επισήμανε μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: Χαμός στις παραλίες – «Πατείς με πατώ σε» στο Καβούρι (Photos)

ΑΠΘ: Σταθερά σε χαμηλό επίπεδο το ιικό φορτίο στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστόπουλος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Κάρολαϊν το φέρετρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 21:09