search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Στον Εισαγγελέα οι βιαστές της 19χρονης στα Πατήσια – Φραστική επίθεση στην οικογένεια του θύματος (Video)

27.06.2021 12:19
viasmos

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν ο 20χρονος και ο 21χρονος που συνελήφθησαν, στη Μύκονο, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση 19χρονης.

Η 19χρονη κατήγγειλε πως γνώρισε τους βιαστές της μέσα από το Instagram. O 20χρονος την έπεισε να βγουν ραντεβού. Στη συνέχεια την έπεισε να πάνε στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο, όπου άρχισαν να καταναλώνουν αλκοόλ. Ο 20χρονος και ο 21χρονος έκαναν χρήση ναρκωτικών. Πρότειναν και στην κοπέλα να δοκιμάσει, όμως εκείνη αρνήθηκε. Τότε εκτιμά ότι της έριξαν υπνωτικό στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, και για τρεις ημέρες (από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου) τη βίαζαν διαδοχικά.

Το πρωί του Σαββάτου οι δύο βιαστές μαζί με την κοπέλα, η οποία ήταν ακόμη ναρκωμένη σε άθλια κατάσταση, πήγαν με τον ηλεκτρικό στον Πειραιά. Εκεί, την εγκατέλειψαν και ανέβηκαν στο πλοίο για Μύκονο. Η κοπέλα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, που είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν συνελήφθησαν από αστυνομικούς που είχαν στη διάθεσή τους τις φωτογραφίες τους από τα προφίλ τους στα social media.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawandorder.gr, οι συγγενείς των συλληφθέντων επιτέθηκαν φραστικά και με άγριες διαθέσεις στους γονείς της 19χρονης, έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Με την επέμβαση των αστυνομικών τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους

«Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Πρωινές ώρες της σήμερον (26-6-2021), 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους ανωτέρω, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Διαβάστε επίσης:

Ιερέας-Αγρίνιο: «Τα κορίτσια ζούσαν σε περιβάλλον προσηλυτισμού από πρόσωπο εμπιστοσύνης» (Video)

Κρήτη: Σύλληψη ιερέα για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Ρόδος: Κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγό της – «Θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος τη γυναίκα του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:31