search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Κρήτη: Σύλληψη ιερέα για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

25.06.2021 22:41
iereas_new

Στη σύλληψη ιερέα σε χωριό της Κρήτη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το Creta24, το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και συχνά έχει βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του προβλήματος, έχει μετατεθεί στο παρελθόν σε διαφορετικές μητροπόλεις της Κρήτης, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μητρόπολη Λάμπης.

Το βράδυ της Πέμπτης, επιστρέφοντας μεθυσμένος στο σπίτι του, επιτέθηκε, με αιχμηρό αντικείμε στη σύζυγό του, η οποία κατάφερε να ξεφύγει. Εκείνος συνέχισε να την κυνηγάει στους δρόμους του χωριού και τελικά εκείνη διέφευγε στο πατρικό της σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων έχει σχηματίσει κατηγορητήριο και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος τον έθεσε σε αργία. Ο ιερέας συνελήφθη την επόμενη ημέρα και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Σπηλίου.

Διαβάστε ακόμα

Βιασμός στο Αγρίνιο: Ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα

Βόλος: Σε… αυτοάμυνα λέει ότι βρισκόταν ο ιερέας που σκότωσε γάτα με κοντάρι

Χαλκιδική: Κήρυγμα ιερέα για τον κορωνοϊό μπερδεύει τους πιστούς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 13:12