search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο – «Θα τον σκότωνα εάν ήξερα»

29.06.2021 09:10
babis-new

Η δολοφονία της Καρολάιν είναι ένα γεγονός που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία. Φαντάζεται κανείς λοιπόν πόσο περισσότερο επηρέασε τα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Το γεγονός ότι ο δράστης στη συνέχεια «έπαιζε θέατρο» επί εβδομάδες ολόκληρες, ισχυριζόμενος ότι αλλοδαποί ληστές σκότωσαν την σύζυγό του και εξαπατώντας τους γονείς του θύματος και ολόκληρη την κοινωνία, «φουντώνει» την οργή του τραγικού πατέρα.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, ( ο ίδιος είναι βρετανός στην καταγωγή) ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο λόγος που είχαν πάρει τον πιλότο γαμπρό του από το μνημόσυνο της Καρολάιν ήταν για να τον συλλάβουν για τη δολοφονία της κόρης του. 

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή. Όπως επισήμανε, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος δήλωσε ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι με χθεσινή απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων, η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του βρέφους του ζευγαριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη μητέρα του, δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Στα ύψη ξανά η θερμοκρασία – Πού θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος (Video)

Εθνική Πινακοθήκη: Σε ρεματιά βρέθηκαν τα ανεκτίμητα έργα – Πώς έφτασαν οι αρχές στον εντοπισμό τους (Video)

Πανελλαδικές 2021: Ξεκινάει σήμερα η εξέταση των ειδικών και μουσικών μαθημάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15