search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:09
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία (Video)

28.06.2021 12:09
glyka_nera_giagia_moro-new

Στην οικογένεια της Καρολάιν αποφάσισε η εισαγγελική αρχή να μείνει προσωρινά η μικρή Λυδία, που έμεινε ορφανή μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η απόφαση που βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας αφαιρεί παράλληλα την γονική μέριμνα από τον 33χρονο συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Αύριο Τρίτη (29.06.2021), η μητέρα της Καρολάιν, της 20χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει το μωρό στην Αλόννησο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένειά του 33χρονου συζυγοκτόνου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν «κρυφό» κίνητρο στους λογαριασμούς του Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Τι φοβόταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος και δεν ήθελε να πάει στο μνημόσυνο στην Αλόννησο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:07