search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Τι φοβόταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος και δεν ήθελε να πάει στο μνημόσυνο στην Αλόννησο (Video)

27.06.2021 20:36
Syzygoktonos_new

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, στοιχεία που αποκαλύπτουν την προσωπικότητα και τις ενέργειες του 33χρονου συζυγοκτόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει το μνημόσυνο της συζύγου του, καθώς έτρεμε τους ψιθύρους στην Αλόννησο και τους κατοίκους που είχαν αρχίσει να τον υποψιάζονται.

Επιπλέον, ο 33χρονος φοβόταν να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και επέλεγε τη μηχανή του, έτσι ώστε να μπορεί να κρύβεται από τα βλέμματα εκείνων που τον υποψιάζονταν για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης

Σαν να ένιωθε πως ο χρόνος του τελειώνει, ο 33χρονος συζυγοκτόνος, λίγες μέρες πριν πάει στην Αλόννησο, έλεγε σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε πως φοβόταν να πάει στο νησί. Πως φοβόταν τους κατοίκους του νησιού αλλά όχι την πεθερά του. «Η πεθερά μου είναι μαζί μου» έλεγε για τη γυναίκα από την οποία, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, απαίτησε να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της!

Ο Αναγνωστόπουλος έλεγε στους συνομιλητές του ότι «υπάρχουν ψίθυροι και φοβάμαι να πάω (σ.σ. στην Αλόννησο). Κάποιοι λένε ότι το έκανα εγώ». Τελικά εκείνη ήταν και η μέρα που έπεσε η αυλαία στο θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, καθώς λίγες ώρες μετά ομολογούσε πως σκότωσε την Κάρολαϊν.

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού ενώ είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του

Κυνικός, σαν μην τρέχει τίποτα, ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, φαίνεται πως οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού του, ενώ είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συνέχισε μετά τη δολοφονία να οργανώνει το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 32χρονος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της άτυχης 20χρονης, ο 32χρονος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστόπουλος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της Κάρολαϊν το φέρετρο»

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Εξάχρονος πνίγηκε στη θάλασσα

«Όλοι είμαστε η Γωγώ»: Το μήνυμα του πατέρα της 14χρονη για τον εκφοβισμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:41