search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Ζαχαράκη – Μιχαηλίδου μαζί σε συναυλία (Photo)

29.06.2021 08:32
zaxaraki (2)

Χαμογελαστές, ευδιάθετες…και χωρίς μάσκα – όπως ορίζει πια το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο – εμφανίστηκαν παρέα, σε γνωστό θερινό κινηματογράφο του Ψυχικού το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο κυρίες της πολιτικής σκηνής, Σοφία Ζαχαράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υφυπουργός Τουρισμού και  υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, έδειχναν να απολαμβάνουν την νυχτερινή τους έξοδο… ωστόσο ταινία δεν είδαν, αλλά σύμφωνα με το newpost.gr παρακολούθησαν, την πρώτη προβολή, μιας ξεχωριστής συναυλίας  με τον σπουδαίο διεθνή Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Περρή, που θα κυκλοφορήσει με τίτλο “A sunset in Greece”.  

Πρόκειται για μία καλλιτεχνικά ιδιαίτερη στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας που δίνεται η άδεια για την υλοποίηση συναυλίας στον αρχαίο ναό της Αφαίας και  έχει σκοπό την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

H συναυλία θα προβληθεί στην Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ.  

Διαβάστε επίσης:

Το Facebook ανακάλεσε μέσα σε μία μέρα το «μπλόκο» στον Πολάκη

Μπογδάνος: Ο Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει την Αθήνα «στο έλεος του Θεού» (Video)

Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Τσίπρας – Γεννηματά στους Ευρωσοσιαλιστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50