search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Κρήτη: Ατύχημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της Γαλλίδας τουρίστριας (Video)

01.07.2021 22:03
gallida_new

Σε ατύχημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της γαλλίδας τουρίστριας στην Κρήτη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου.

Η 29χρονη Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από άντρες της ασφάλειας Χανίων οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης ακολούθησαν το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, για το οποίο έγινε άρση απορρήτου έπειτα από εισαγγελική παραγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα, η άτυχη γυναίκα ακολούθησε σχεδόν την ίδια διαδρομή προκειμένου να πάει και να γυρίσει από το Ελαφονήσι αλλά λίγο πριν ξεκινήσει η κατηφόρα που οδηγεί στο τέλος του μονοπατιού, έστριψε αριστερά, πιθανότατα για να κόψει δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Βιολέτ βρέθηκε πεσμένη με το πλάι, σε ένα υποτυπώδες μονοπάτι. Την Τετάρτη, μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε το GPS και η βαλίτσα της κοπέλας, ενώ σύμφωνα με τον άνθρωπο που την είδε τελευταία φορά νωρίς το πρωί της 24ης Ιουνίου στον Κριό, ακολούθησε το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, μια διαδρομή που καταλήγει στο Ελαφονήσι.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα στις 21 Ιουνίου είχε ενημερώσει φίλο της πως έφτασε κανονικά στην Κρήτη. Στην συνέχεια νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και περνώντας από περιοχές των Σφακίων μετέβη τελικά στην Παλαιόχωρα όπου είχε κλείσει δωμάτιο σε κατάλυμα.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24 Ιουνίου πήγε με το αυτοκίνητο στο ακρωτήρι Κριός, το άφησε με μια βαλίτσα μέσα και ξεκίνησε με ένα σακίδιο στην πλάτη πεζοπορία μέχρι το Ελαφονήσι. Εκεί έβγαλε φωτογραφία την οποία κοινοποίησε σε ομάδα γράφοντας που βρίσκεται και πως περπατούσε επί τρεις ώρες.

Αυτό είναι και το τελευταίο σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι την τραγική κατάληξη της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Τρεις νεκροί

Κορωνοϊός: Στο «πορτοκαλί» η Μύκονος

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:02