search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:43
MENU CLOSE

Νεκρή εντοπίστηκε η Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου

01.07.2021 16:43
touristria_new

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε το θρίλερ της εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, η Βιολέτ Γκιγκανό τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου, όταν δεν έφτασε ποτέ στο ξενοδοχείο που είχε κάνει κράτηση, εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης σε μία χαράδρα περίπου πέντε χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι. Το σημείο που εντοπίσθηκε η σορός είναι κοντά στην παραλία Κριός, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 29χρονης.

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου προκειμένου να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Κρήτη. Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή ενώ παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου, οπότε και σταμάτησε να δίνει «σημεία ζωής».

Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου για τη Γαλλία. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσε την αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας. Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: Διέσωσαν τουρίστες που χάθηκαν σε φαράγγι

Παγκόσμιο ρεζιλίκι: Διεθνή ΜΜΕ «τρολάρουν» την ΕΛΑΣ για την πτώση του έργου του Πικάσο (Photos/Video)

Κρήτη: Αυστριακή που αυτοκτόνησε άφησε χρήματα σε ντόπιους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:40