search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Κρήτη: Θερμοπληξία και εξάντληση τα αίτια θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας – Το λάθος που της στοίχισε τη ζωή

04.07.2021 12:36
gallida1_Xania_Thanasis_30_06_2021-1536×1032-1

Σε θερμοπληξία και εξάντληση οφείλεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας που βρέθηκε νεκρή σε μονοπάτι των Χανίων.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου, Γιώργος Μυλωνάκης, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή την οποία έκανε στην άτυχη Βιολέτ Γκιγκανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, την αρχική εκτίμηση ενίσχυσε και το γεγονός ότι το θερμός και τα μπουκάλια νερού και αναψυκτικού που είχε στο σακίδιο της η 29χρονη ήταν άδεια. Όπως όλα δείχνουν η άτυχη κοπέλα στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι μέσω του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 έμεινε από νερό, και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την εξάντληση μετά από το πολύωρο περπάτημα, δεν άντεξε.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η σορός της βρέθηκε σε απόσταση περίπου 10 λεπτών από εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, στην παραλία του Κριού.

Προσπάθησε να κόψει δρόμο και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, καθώς βρέθηκε σε σημείο χωρίς μονοπάτι και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή. Η Βιολέτ Γκιγκανό έφτασε μόνη της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στις 21 Ιουνίου για μια εβδομάδα διακοπών. Νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και ταξίδεψε στα Χανιά, καθώς στόχος της ήταν να επισκεφθεί το διάσημο Ελαφονήσι. Δυστυχώς όμως ήταν και το τελευταίο της ταξίδι καθώς στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι στις 24 Ιουνίου χάθηκαν τα ίχνη της.

Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε μαζί της φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές και μάλιστα σε συνθήκες καύσωνα. Η 29χρονη φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, που τραβούν την ηλιακή ακτινοβολία.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Χαλκιδική – Νεκρός σε τροχαίο οδηγός Ι.Χ.

Γλυκά Νερά: Η δικηγόρος της ψυχολόγου αποκαλύπτει ότι η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει

Κεφαλονιά-φωτιά: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα όλο το βράδυ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01