search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:14
MENU CLOSE

Χρυσή Αυγή: Δεν αποφυλακίζονται τρία καταδικασμένα μέλη της

05.07.2021 20:16
golden_dawn_trial_new

Απέρριψε τις αιτήσεις αποφυλάκισης τριών καταδικασθέντων ως μελών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών.

Πρόκειται για τους Γιώργο Πατέλη, Ιωάννη Κομιανό και Βενετία Πόπορη. Ο Γιώργος Πατέλης, γραμματέας της Τοπική Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια το 2013, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για ένταξη στην εγκληματική και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Για τα ίδια αδικήματα έχει επιβληθεί ποινή 9 ετών στον Ιωάννη Κομιανό. Η Βενετία Πόπορη, πρώην ανθυπαστυνόμος στην Ασφάλεια Πειραιά καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξη για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Την απόρριψη των αιτήσεων πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Πρασσάς. Μέχρι στιγμής από τους καταδικασθέντες ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν αποφυλακιστεί οι Νίκος Παπαβασιλείου και Γιώργος Τσακανίκας.

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Μάγδα Φύσσα: Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής – «Χοντροκομμένο ψέμα Βελόπουλου τα περι αποζημίωσης»

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός – Τι δήλωσαν κυβέρνηση, κόμματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24